My Items

Ανανέωση αδειών παραμονής

 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ (βάσει την Υπουργική Απόφαση αριθμ. οικ. 53821/2014/21.10.2014):

 • Κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης σε Δημόσιο Νοσοκομείο: 10.000 ευρώ ετησίως με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20%.

 • Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής και Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα: 15.000 € ετησίως με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20%.

 • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ασθένεια ή ατύχημα: 1500 € ευρώ ετησίως με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20%.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

 • Για να εκδοθεί η ασφάλεια, θα πρέπει να έχετε βεβαιωθεί ότι είναι απαιτούμενο δικαιολογητικό (καθώς το ασφαλιστήριο δεν ακυρώνεται).

 • Το ασφάλιστρο εξαρτάται από την ηλικία σας, αποδέκτες ηλικίες 3 μηνών-70ετών

 • Για ηλικίες μεγαλύτερες των 70 ετών απαιτείται έγκριση από την ασφαλιστική εταιρεία.

 • Συμπληρώνουμε αίτηση με προσωπικά σας στοιχεία (ύψος, βάρος, κατάσταση υγείας κλπ) και την αποστέλλουμε στην ασφαλιστική εταιρεία μαζί με το διαβατήριό σας και αποδεικτικό εξόφλησης.

 • Αφού η ασφαλιστική εταιρεία εγκρίνει την αίτηση εκδίδεται βεβαίωση ασφάλισης.

 • Αν λοιπόν για την άδεια παραμονής σας χρειάζεστε ιδιωτική ασφάλεια, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το γραφείο μου. Εκδίδεται άμεσα βεβαίωση, η οποία μπορεί να σταλεί και στο email σας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το διαβατήριο σας.

 • Υπενθυμίζουμε ότι εξυπηρετούμε κανονικά τους πελάτες μας και το διάστημα αυτό, το οποίο είναι δύσκολο για όλους μας λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, είτε από το γραφείο μας που παραμένει κανονικά ανοιχτό (λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα),  είτε απομακρυσμένα. 

More

Ιδιωτική ασφάλιση υγείας – Κάλυψη για Kορονοϊό/ Covid 19

“Γιατί να αποκτήσετε ένα ακόμη έξοδο στον ήδη επιβαρυμένο και πιεσμένο ετήσιο προϋπολογισμό σας; Γιατί να δεχθείτε την πρόταση του Ασφαλιστή σας για ένα συμβόλαιο υγείας από τη στιγμή που μπορείτε να κάνετε χρήση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας; Με λίγα λόγια, γιατί αξίζει να έχετε Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας σήμερα;

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την πανδημία του Covid-19, έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις ικανότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας αλλά και τη χρησιμότητα και ανταπόκριση των Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων και διαγνωστικών. Πώς αυτά τα δύο συστήματα μπορούν να συνυπάρχουν και πώς το ένα μπορεί και πρέπει να συμπληρώνει το άλλο (προφανώς το ιδιωτικό σύστημα έρχεται δεύτερο πίσω από τις κρατικές δομές και υπηρεσίες υγείας).

1)Πρώτα απ’ όλα τα ιδιωτικά συμβόλαια υγείας εξασφαλίζουν στους ασφαλισμένους τους απαλλαγμένη από γραφειοκρατία – αξιοπρεπή νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αν βιάζεστε και η αναμονή του δημόσιου συστήματος υγείας δεν σας εξυπηρετεί τότε σας δίνεται αυτή η εναλλακτική.

2)Η Ασφαλιστική εταιρεία σας εγγυάται ότι θα καλύψει κάθε έξοδο της νοσηλείας σας σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία της χώρας μέχρι το συμφωνηθέν ανώτατο όριο ευθύνης (οι εταιρείες συνήθως καλύπτουν από 10.000 ευρώ μέχρι και άνω του 1.500.000)

3).Ένα συμβόλαιο υγείας σας καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων από ασθένεια ή ατύχημα σε διαγνωστικά κέντρα της χώρας. Γρήγορα, άμεσα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

4)Επειδή ζούμε στην ποικιλόμορφη Ελλάδα, αν είσαι σε δυσπρόσιτη περιοχή – σε ένα νησί π.χ. διακοπές ή μόνιμος κάτοικος – ένα συμβόλαιο υγείας μπορεί να σας εξασφαλίσει επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση που την χρειαστείτε.

5)Η δεύτερη γνωμάτευση ή η επιλογή να νοσηλευτούμε σε νοσοκομείο και ιατρό της επιλογής μας είναι δικαίωμα όλων. Για πολλές Ασφαλιστικές Εταιρείες σας καλύπτουν τα έξοδα να νοσηλευτείτε σε νοσοκομείο και του εξωτερικού (συνήθως Αμερική & Ευρώπη).

6)Σε επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό σας Πράκτορα μπορείτε να προσαρμόσετε το συμβόλαιο σας στα μέτρα σας βάσει των αναγκών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας. Αν θέλετε μπορείτε να συμπεριλάβετε στο συμβόλαιό σας και τη χρήση του Ασφαλιστικού σου φορέα σε ιδιωτικό νοσοκομείο ή να επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε δημόσιο νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση η ασφαλιστική σας δίνει ένα extra επίδομα για την επιλογή σας αυτή.

7)Επίδομα και κεφάλαια αποκατάστασης. Γνωρίζετε ότι μέσα στα συμβόλαια υγείας σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε επιδόματα απαλλαγής ασφαλίστρων/απώλειας εισοδήματος λόγω ατυχήματος ή ασθένειας; Και αυτά είναι τα βασικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία μπορεί να σας  εξηγήσει/ αναλύσει ο Ασφαλιστής σας.

8)Δεν θυμάστε απ’ έξω τις καλύψεις του συμβολαίου σας; Γι’ αυτό υπάρχει ο Ασφαλιστικός σας Σύμβουλος. Ρωτήστε τον. Η δουλειά του είναι να σας συμβουλεύει και να σας καθοδηγεί.

9)
Καλύπτουμε τους Ασφαλισμένους μας με το test του νέου κορωνοϊού SARS-COV2 (Covid-19) σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης.Σκοπός  της Εθνική Ασφαλιστική είναι να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε στιγμή καλύπτοντας τις ανάγκες σας

More

Εθνική & Μετακίνηση

Η Εθνική Ασφαλιστική, γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της αλλά και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, σας προσφέρει την ιδανική λύση για την ασφάλιση του οχήματός σας, μέσω των προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Το ανταγωνιστικό τους τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη, προσφέροντας τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων και τιμής.

Γνωρίστε τα Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου της Εθνικής Ασφαλιστικής:

Auto Protect
Full Auto 

Με όλα τα πακέτα ασφάλισης οχημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε μια σειρά προνομιακών καλύψεων και παροχών για να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς έναντι οποιουδήποτε απρόοπτου γεγονότος.

 

 • Φροντίδα Τροχαίου Ατυχήματος 

 • Φιλικό Διακανονισμό 

 • Προνόμια στα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 

 • Οδική Ασφάλεια - προαιρετική κάλυψη 

 • Παροχές υγείας για τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του 

 • Άμεση & Γρήγορη Αποζημίωση

 • Πανελλαδικό Δίκτυο Εξυπηρέτησης

More

Εθνική & Ομαδική Ασφάλιση


Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, οι άνθρωποί της, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιό της.

Ένας συνδυασμός αποδοχών και παροχών είναι πολύ σημαντικός για τον σημερινό εργαζόμενο. Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί σημαντική ανταμοιβή για το προσωπικό μιας επιχείρησης και την πιο σημαντική παροχή για τον σημερινό εργαζόμενο, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσελκύει ικανά στελέχη και να διατηρεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πίστης, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και δημιουργώντας σταθερούς και ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην εταιρεία και στους εργαζομένους της.

Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που τα ασφαλιστικά ταμεία επαναπροσδιορίζουν τις παροχές προς τους ασφαλισμένους τους και οι ανάγκες των ασφαλισμένων για ιατροφαρμακευτική & νοσοκομειακή περίθαλψη είναι φανερές, η ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων ως παροχή της εταιρίας- εργοδότη τους, λειτουργώντας συμπληρωματικά με την ατομική και κοινωνική ασφάλιση, μπορεί να επιτύχει την πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Επίσης, ομάδες ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά (π.χ. μέλη συλλόγων), μπορούν να ασφαλιστούν σε ομαδική βάση και να απολαύσουν τα παρακάτω προνόμια της ομαδικής ασφάλισης:

 • Φορολογικά κίνητρα για την επιχείρηση/ επιχειρηματία.

 • Χαμηλό κόστος ασφάλισης συγκριτικά με τα ατομικά προγράμματα ασφάλισης.

 • Γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια

 • Δυνατότητα ασφάλισης με προσιτό κόστος και των οικογενειών των εργαζομένων και του ίδιου του επιχειρηματία.


Τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν στους ασφαλισμένους και στους συμβαλλόμενους (Εταιρίες- εργοδότες) την ασφάλεια, τη σιγουριά & την αξιοπιστία της πρώτης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας, μαζί με την ανάλογη εξειδίκευση που αναζητούν οι ασφαλιζόμενες ομάδες, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους. Η Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής συμμετέχει σε Διεθνείς Συνεργασίες (IGP της John Hancock).

Γνωρίστε τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής:

More

Εθνική & Περιουσία

Είναι όμορφο να απολαμβάνουμε όλα όσα έχουμε αποκτήσει.

Τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι αγαθά στα οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Είναι η περιουσία που δημιουργήσαμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Πως μπορούμε όμως να την προστατεύσουμε από απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να την απειλούν καθημερινά;

Η περιουσία σας αξίζει τη σιγουριά της Εθνικής Ασφαλιστικής. Για την κάλυψη της ακίνητης και κινητής περιουσίας σας, η Εθνική Ασφαλιστική είναι πάντα δίπλα σας για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε:

 • Πλήρη ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων από φυσικές καταστροφές και τυχαία γεγονότα (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.) αλλά και από κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμούς, ακόμη και από τρομοκρατικές ενέργειες.

 • Τη δική σας προστασία, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλειά σας. Πολλές φορές είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως ενοικιαστής, είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους που προέρχονται από την κατοχή των περιουσιακών σας στοιχείων (π.χ. αστική ευθύνη, έξοδα προσωρινής διαμονής μετά από ζημιά, απώλεια ενοικίου, ληστεία μετρητών κ.λπ.)

 • Πλήθος πρωτοποριακών καλύψεων με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

 • Άμεση αποζημίωση (εντός 5 ημερών) για τις καλυπτόμενες ζημιές μέχρι 5.000€. Η προθεσμία των 5 ημερών ξεκινά από την ημερομηνία πρώτης αυτοψίας πραγματογνώμονα και αφορά σε κατοικίες φυσικών προσώπων.  

 • Νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας
  Επιπλέον με όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας εξασφαλίζετε τη νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.
  Αναλυτικότερα, για να δείτε τις παροχές της νέας κάλυψης επείγουσας τεχνικής βοήθειας πατήστε .

More

Εθνική & Προστασία Ζωής


Η δημιουργία, η χαρά, η απόλαυση της ζωής μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο. Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας. Τα Προγράμματα Προστασίας Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχατε προβλέψει.

Προστασία Ζωής με την Εθνική Ασφαλιστική:

 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων, σχεδιασμένων με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών σας αναγκών, που εξασφαλίζουν εσάς και τους δικούς σας από ό,τι κι αν συμβεί.

 • Απολαμβάνετε γρήγορες υπηρεσίες και διαδικασίες.

 • Απολαμβάνετε την εξασφάλιση που σας εγγυάται η ηγετική θέση, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, και η αξιοπιστία που αποπνέει το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.


Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας

Τα Βασικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν σιγουριά, αφού στην πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της απώλειας ζωής, έχετε εξασφαλισμένα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απλή Ασφάλιση Ζωής
Ισόβια Ασφάλιση

Συμπληρωματικά Προγράμματα Ζωής & Προστασίας

Τα Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής σας δίνουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας με πρόσθετες καλύψεις που σχεδίασε για εσάς η Εθνική Ασφαλιστική, οι οποίες εξασφαλίζουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περιπτώσεις ατυχήματος και ανικανότητας για εργασία ή προστατεύουν το εισόδημά σας σε περιπτώσεις ατυχών περιστατικών.

Ασφάλιση Ζωής από Ατύχημα
Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος
Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων
Ασφάλιση Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας
Κάλυψη Απώλειας Εισοδήματος
Κάλυψη Πρόσκαιρης Ανικανότητας για εργασία

More